C

Jeg er gået igang med at afprøve programmeringssproget c, som er gammelt lavniveausprog, som stadig er relevant idag. Jeg roder med nogle små simple elsempler for at lære sproget at kende. Det er planen, at jeg vil i gang med at lave små spil og andre små programmer, som får ideer til. Det er meget sjovt at beskræfte et programmeringssprog, som så dagens lys imellem 1969 og 1973. Sproget er statid relevant idag hvor fx kan arbejder med native programming, som fx kan bruges i java, som jeg også beskræftiger mig med. Lige fokuserer jeg på at lære programmeringssprogt at kende, så jeg udviklier nogle små programmer og spil i det. Jeg har fundet  et lille udviklingsmijø ved navn geany, som også kan bruges sammen med c++, java, php og andre sprog.

Jeg er begyndt at bruge ubuntu linux, som de primære operativsytem. Så det er dette styresytem, som jeg vil udvikler programmer til.

Dette indlæg blev udgivet i Programmeing. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar